blank

Formfest Dordrecht

Contact met Formfest

Contact

Zeg hallo

Wil je een kostenindicatie aanvragen voor jouw nieuwe visuele identiteit of een website? Kennismaken of heb je een vraag?

Misschien staat het antwoord op je vraag al tussen de veelgestelde vragen. Bekijk de FAQ.

Vul je gegevens dan hieronder in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Bezoek studio

Vissersdijk Beneden 19

3319 GW Dordrecht

mail - aanvragen
fanmail en samples

Burgemeester Jaslaan 3

3319 AB Dordrecht

Social media

Deel jouw uitdaging

Je kun hier meerdere opties aanvinken.
huisstijl pakket prijs

Veelgestelde vragen

Wat kan Formfest voor mij betekenen?

We helpen je graag met de volgende zaken:

Kies je voor Formfest, dan denken we van begin tot eind met je mee. Om zo sámen tot een sterk merk te komen. Meer over mijn werkwijze lees je hier.

Wat zijn je prijzen?

Omdat al onze projecten op maat zijn, kunnen we na een persoonlijk gesprek een offerte maken. Een complete merkidentiteit begint bij € 2.890,- ex. btw. Het tarief van een nieuwe website vanaf € 3.825,- ex. btw.

Wat zijn de kosten van een huisstijl?

Omdat al onze projecten op maat zijn, kunnen we na een persoonlijk gesprek een offerte maken. Een complete merkidentiteit begint bij € 2.890,- ex. btw. Het tarief van een nieuwe website vanaf € 3.825,- ex. btw.

Wat is de doorlooptijd?

Deze doorlooptijd is een indicatie van de tijd die Formfest nodig heeft en is afhankelijk van input en feedback vanuit de klant. De doorlooptijd staat los van de tijd die de klant nodig heeft om een keuze te maken. Elke fase wordt afgesloten met een deliverable en handtekening voor akkoord van de klant.

 

Visuele identiteit
De werkwijze van Formfest bestaat uit twee fases.De totale doorlooptijd bedraagt 4-6 weken na aanvang.

 

Website
De websites worden in de volgende vijf fases gerealiseerd.
De totale doorlooptijd bedraagt 6 weken na aanvang.

Ik wil alleen een logo. Is dat ook mogelijk?

Goede branding helpt jouw bedrijf verder. Je verhoogt de herkenbaarheid en onderscheidt je van de concurrent. Al je uitingen dragen een boodschap uit. Een logo is daar een essentieel onderdeel van. Maar naast het logo zijn er nog veel meer communicatiedragers. Denk aan de kleur die je gebruikt in je huisstijl, de fotografie en het lettertype. Ook dit zijn essentiële onderdelen van je branding. Deze onderdelen komen samen in het “Brandbook” van jouw bedrijf. Formfest ontwerpt dus niet alleen een logo, maar een compleet pakket voor je branding.

Kan ik mijn eigen hosting partij kiezen?

Je kunt kiezen om Formfest je site te laten hosten of je kiest je eigen hostingpartij. Wel zijn er een aantal specificaties waar jouw hostingpakket aan moet voldoen.

Hoe zit het met het onderhoud na livegang van mijn website?
Formfest biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een Back-up en Update contract voor je website na livegang van je website.
Een back-up maken van WordPress is belangrijk. Met een back-up is je website snel weer online als er problemen zijn, bijvoorbeeld als je website is gehackt of als je inhoudelijke wijzigingen maakt die je terug wilt zetten.
Deze updates zijn nodig omdat het internet constant in beweging is en softwareprogramma’s zich tegen malware en virussen van buitenaf moeten blijven beschermen. De andere mogelijkheid is dat je de updates en backups zelf gaat verzorgen.
Kun je mijn huidige pagina ombouwen?

In principe werk ik niet in de techniek van websites van andere webbouwers. Wel kan ik het design van je website herontwerpen zodat je dit door je huidige webbouwer kunt laten uitvoeren.

 
Ook kan ik je advies geven over je website zodat je dit zelf, of door je huidige webdesigner kan laten uitvoeren.
 
  • Je krijgt persoonlijk advies waarbij ik inspeel op jouw doelen en wensen.
  • Je ontvangt adviezen en tips waarmee je aan de slag kunt. Na dit rapport kun je zelf – of met mij – een plan van aanpak maken.
Hoe voorzie ik mijn website van beeldmateriaal?
In onze ontwerpen zullen we voorbeeldfoto’s en -film gebruiken ter illustratie. Vervolgens gaan we op zoek naar een fotograaf/videograaf die deze beelden het best
kan maken. Je kunt zelf een fotograaf/videograaf  inschakelen, maar je kunt ons ook vragen naar ons netwerk. Dit beeldmateriaal kan eventueel een mix worden met (betaalde) stockfoto’s/video’s.
Vissersdijk Beneden 19 Dordrecht, 3319 GW
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag09:00 – 17:00
+31639493530
Top
Lieke de Vink
Formfest
Branding en Webdesign
Design dat smoelt en een website die leads genereert.

BEZOEK ADDRES
Vissersdijk Beneden 19
Dordrecht

VRAGEN? FANMAIL? OFFERTE OPVRAGEN?

lieke@formfest.nl

SOCIAL MEDIA