employer branding

reclamebureau dordrecht

Welkom op onze employer branding landingspagina!

Bij ons draait alles om het creëren van een sterk en aantrekkelijk werkgeversmerk. We begrijpen dat het voor jou als werkgever essentieel is om getalenteerde werknemers aan te trekken en te behouden. Daarom bieden we op deze pagina informatie en tips over hoe je jouw employer branding kunt verbeteren.

Maar wat is employer branding eigenlijk?

 Het gaat om het ontwikkelen van een unieke identiteit als werkgever, waarmee je je onderscheidt van andere bedrijven. Dit betekent het creëren van een positieve reputatie, gebaseerd op jouw bedrijfscultuur, waarden en missie. Het doel is om potentiële werknemers aan te trekken en bestaande werknemers te behouden.

Hoe kun je jouw employer branding verbeteren?

 Het begint bij het begrijpen van jouw doelgroep en wat hen motiveert. Vervolgens kun je jouw employer branding strategie richten op het communiceren van jouw unieke bedrijfscultuur en voordelen. Dit kan via jouw website, social media kanalen en andere marketing materialen.

Op deze landingspagina bieden we je meer informatie en tips over hoe je jouw employer branding kunt verbeteren. Bekijk onze blogposts en download onze gratis resources om aan de slag te gaan. 

We zijn er om je te helpen bij het opbouwen van een sterk en aantrekkelijk werkgeversmerk.

Tevreden klanten van Formfest

Met liefde help ik mijn klanten op het gebied van visual branding en webdesign. Meer reviews kun je lezen bij succesverhalen.

esthermouwen

De korte lijnen zijn erg fijn

Doordat ik de huisstijl en website door haar heb laten ontwerpen is alles echt in 1 lijn. Lieke is direct, slagvaardig, ervaren en positief. De korte lijnen zijn erg fijn, waardoor we snel konden schakelen.
Esther Mouwen
Sustainability Consultant bij Green Earth Hospitality
mieke mentaaldebaas

Lieke durft eerlijk te zijn in feedback

Van een idee in mijn hoofd heeft Formfest mij onwijs goed geholpen om het in vorm en beeld weer te geven. Lieke is een heel fijn persoon, heel kundig, kan zich goed inleven in de klant, durft eerlijk te zijn in feedback, pakt door en maakt hele mooie dingen.
Mieke de Jong
eigenaar Mentaal de Baas
Top
Lieke de Vink
Formfest
Branding en Webdesign
Design dat smoelt en een website die leads genereert.

BEZOEK ADDRES
Vissersdijk Beneden 19
Dordrecht

VRAGEN? FANMAIL? OFFERTE OPVRAGEN?

lieke@formfest.nl

SOCIAL MEDIA