Krijg de aandacht die jouw merk verdient

Zorg voor krachtige visuele branding & een helder webdesign

blank
de eerste stap

Hoe ontwikkel je een succesvol merk?

Allereerst bepaal je de juiste doelgroep. Want dat brengt je dichter bij jouw klant. Wie is hij of zij en waar is je klant naar op zoek?

Ik kijk samen met jou naar de wensen en behoeftes van je doelgroep. Wanneer we daar een goed beeld van hebben, creëren we een merk dat jouw klanten raakt. Een merk dat een goed gevoel bij ze oproept. Een sterk merk.

professionele huisstijl

Samen bouwen aan je brand

Kies je voor Formfest, dan komen we sámen tot een succesvol merk.

Aan de hand van een duidelijk stappenplan neem ik je mee in mijn plan van aanpak.

Wanneer je de verschillende huisstijlelementen consequent en over een langere periode gebruikt, in alle uitingen, dan wek je naast herkenbaarheid ook vertrouwen bij je klant en partners.

Dankzij jouw professionele huisstijl weten mensen al snel met wie ze te maken hebben en gaan ze zich steeds meer op hun gemak voelen bij je merk. En dat stimuleert hun koopbereidheid. Meer omzet dus!

Vertrouwen in jouw merk en jouw diensten of producten moet groeien. Hoe consistenter je je huisstijl toepast en hoe vaker mensen met je merk in aanmerking komen, hoe beter.

visual branding
lieke formfest

Ga voor een website met impact

Pas als je een krachtige huisstijl hebt, kun je deze goed doorvertalen naar je website.

Ik help je daar graag bij, van a tot z. Door mijn ervaring als grafisch ontwerper en kennis van online marketing maak ik een aantrekkelijke website die jouw bedrijf goed in beeld brengt. Een heldere site die wérkt.

Tevreden klanten van Formfest

Met liefde help ik mijn klanten op het gebied van visual branding en webdesign. Meer reviews kun je lezen bij succesverhalen.

blank

De bezoekersaantallen sprongen gelijk 30% omhoog

De bezoekersaantallen sprongen gelijk 30% omhoog en gaan nog steeds gestaag omhoog. Daar profiteren we nu nog dagelijks van.
Wim Lagerweij
Eigenaar Print CMR
blank

De korte lijnen zijn erg fijn

Doordat ik de huisstijl en website door haar heb laten ontwerpen is alles echt in 1 lijn. Lieke is direct, slagvaardig, ervaren en positief. De korte lijnen zijn erg fijn, waardoor we snel konden schakelen.
Esther Mouwen
Sustainability Consultant bij Green Earth Hospitality

Formfest =

Een website die voor je werkt

Naast een opleiding als ontwerper is Lieke ook opgeleid als online marketeer. Dit maakt dat je visuele branding en website er niet alleen gelikt uitziet, maar ook werkt als verkoopkanaal.

Doelgerichte en heldere aanpak

Formfest denkt met je mee en bekijkt hoe jouw doelen te realiseren zijn. Met behulp van een helder stappenplan weet je bovendien precies waar je aan toe bent.

Korte lijnen en persoonlijke aandacht

Door de korte lijnen is het persoonlijke contact direct en constructief. Je hebt één contactpersoon die het hele proces van a tot z begeleidt.

Deel jouw uitdaging

Je kun hier meerdere opties aanvinken.
visual branding
Top
Lieke de Vink
Formfest
Branding en Webdesign
Design dat smoelt en een website die leads genereert.

BEZOEK ADDRES
Vissersdijk Beneden 19
Dordrecht

VRAGEN? FANMAIL? OFFERTE OPVRAGEN?

lieke@formfest.nl

SOCIAL MEDIA