maak impact

Meer herkenning, vertrouwen én omzet met een nieuwe huisstijl

Wil je een nieuwe huisstijl?

De eerste indruk die mensen van een ander hebben, is vaak bepalend en bijna niet meer uit te wissen. En dat geldt ook voor de indruk van een bedrijf, van jouw bedrijf. In hooguit een paar seconden vormt jouw doelgroep zich een beeld van je merk. Op basis van de huisstijl.

Goede visual branding versterkt de positie van jouw bedrijf. Je verhoogt de herkenbaarheid en onderscheidt je van de concurrent.

Schakel je Formfest in voor de visuele uiting van je merkidentiteit, dan krijg je een huisstijl waar je trots op zult zijn. Én die jouw ideale klant aanspreekt.

Stand out from the crowd!

Meer business met krachtige branding

Met de juiste merkstrategie maak je van jouw bedrijf een sterk merk. Deze strategie vormt de basis van de nieuwe huisstijl die we voor je ontwerpen en die we doorvoeren in een marketingpakket. Zo creëren we herkenbaarheid in je marketing- en communicatie-uitingen: van visitekaartjes tot social media.

Al deze uitingen dragen een boodschap uit. Een logo is daar een essentieel onderdeel van, maar er zijn nog veel meer huisstijlelementen. Denk aan de kleur(en) die je gebruikt, de fotografie en het lettertype. Ook dat zijn essentiële onderdelen.

Door slimme visual branding toe te passen, raak je de juiste snaar en maakt jouw merk impact op jouw klant.

Krachtige branding zorgt er dus voor dat je je onderscheidt. Door voor ander beeld- en kleurgebruik te kiezen dan dat van je concurrenten en door dat opvallende ontwerp overal door te voeren, zorg je ervoor dat je jouw merk sterk positioneert.

Stand out from the crowd! Het maakt het binnenhalen van klanten een stuk makkelijker. 

huisstijl

Essentiële onderdelen van je huisstijl

Ontwikkelt Formfest jouw nieuwe huisstijl, dan levert het jou dit op:

Projecten

brandbook
Huisstijlhandboek

Brandbook

Dé basis voor het ontwikkelen van diverse communicatiemiddelen.

Hierin leggen we het gebruik vast van:

Wat kost het?

Omdat al onze projecten op maat zijn, kunnen we na een persoonlijk gesprek een offerte maken. Een complete merkidentiteit begint bij € 2.890,- ex. btw. Het tarief van een nieuwe website vanaf € 3.825,- ex. btw.

Trots zijn op je nieuwe huisstijl?

Laat deze ontwerpen door Formfest | Grafisch Ontwerper Dordrecht
esthermouwen

De korte lijnen zijn erg fijn

Doordat ik de huisstijl en website door haar heb laten ontwerpen is alles echt in 1 lijn. Lieke is direct, slagvaardig, ervaren en positief. De korte lijnen zijn erg fijn, waardoor we snel konden schakelen.
Esther Mouwen
Sustainability Consultant bij Green Earth Hospitality
mieke mentaaldebaas

Lieke durft eerlijk te zijn in feedback

Van een idee in mijn hoofd heeft Formfest mij onwijs goed geholpen om het in vorm en beeld weer te geven. Lieke is een heel fijn persoon, heel kundig, kan zich goed inleven in de klant, durft eerlijk te zijn in feedback, pakt door en maakt hele mooie dingen.
Mieke de Jong
eigenaar Mentaal de Baas

Nieuwe website laten maken?

Met een op maat gemaakte nieuwe huisstijl is jouw website waarschijnlijk ook aan vernieuwing toe.

We helpen je van a tot z met het ontwikkelen van een professionele website, die wérkt. We beginnen met het bepalen van de doelen en de doelgroep van je site. Vervolgens zetten we de juiste structuur op, zodat de content duidelijk is.

Top
Lieke de Vink
Formfest
Branding en Webdesign
Design dat smoelt en een website die leads genereert.

BEZOEK ADDRES
Vissersdijk Beneden 19
Dordrecht

VRAGEN? FANMAIL? OFFERTE OPVRAGEN?

lieke@formfest.nl

SOCIAL MEDIA