Wil je een nieuwe website laten bouwen?

webdesign dordrecht
een website die voor je werkt

Converterende WordPress website

Ik help je van a tot z met het ontwikkelen van een professionele website, die wérkt. We beginnen met het bepalen van de doelen en de doelgroep van je site. Vervolgens zetten we de juiste structuur op, zodat de content duidelijk is.

maak impact -webdesign dordrecht

Waarom Formfest?

Bij het ontwerpen van een website kijk ik zowel naar de vorm als de functionaliteit. Door mijn jarenlange ervaring als grafisch ontwerper en mijn kennis van online marketing maak ik een aantrekkelijke website die voor je werkt.

Met een duidelijke planning en korte doorlooptijd zorg ik ervoor dat we samen kunnen gaan knallen en jouw bedrijf goed in beeld gaan brengen. We bepalen de juiste structuur voor je website, zodat hij overzichtelijk en helder is voor jouw klant.

Extra online mogelijkheden

Ik realiseer niet alleen een concrete WordPress-website voor je, maar lever ook toegevoegde waarde voor jouw website en bedrijf op lange termijn:

  • Online strategie. Op basis van je bedrijf en ambities stel ik een online doelstelling op, die ik uitwerk in jouw WordPress-website.
  • Door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) verbeter ik de online vindbaarheid van jouw WordPress-website.

Wat kost het?

Omdat al mijn projecten op maat zijn, kan ik na een persoonlijk gesprek een offerte maken. Een complete merkidentiteit begint bij  2.350,- ex. btw. Het tarief van een nieuwe website is vanaf 2.750,- ex. btw.

Lieke de Vink

Tevreden klanten van Formfest Webdesign Dordrecht

Met liefde help ik mijn klanten op het gebied van visual branding en webdesign. Meer reviews kun je lezen bij succesverhalen.

blank

De korte lijnen zijn erg fijn

Doordat ik de huisstijl en website door haar heb laten ontwerpen is alles echt in 1 lijn. Lieke is direct, slagvaardig, ervaren en positief. De korte lijnen zijn erg fijn, waardoor we snel konden schakelen.
Esther Mouwen
Sustainability Consultant bij Green Earth Hospitality
blank

De bezoekersaantallen sprongen gelijk 30% omhoog

De bezoekersaantallen sprongen gelijk 30% omhoog en gaan nog steeds gestaag omhoog. Daar profiteren we nu nog dagelijks van.
Wim Lagerweij
Eigenaar Print CMR

Is dit belangrijk voor jou?

✔Je wilt zelf je website kunnen onderhouden.

✔ Je zoekt een website met duidelijke structuur.

✔ Jouw website moet responsive zijn en er goed uitzien op smartphones en tablets.

✔ Je wilt dat je bedrijf goed vindbaar is in zoekmachines.

✔ Persoonlijk contact en heldere communicatie tijdens het hele proces.

Websiteanalyse

Heb je al een website, maar werkt deze niet goed of ben je er niet tevreden (meer) over? En weet je niet waar je moet beginnen om dit op te lossen? Ik bekijk en evalueer jouw website zorgvuldig en geef je handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Met een websitescan krijg je een kritische blik van een ervaren webdesigner.

Deel jouw uitdaging

Je kun hier meerdere opties aanvinken.
visual branding
Top
Lieke de Vink
Formfest
Branding en Webdesign
Design dat smoelt en een website die leads genereert.

BEZOEK ADDRES
Vissersdijk Beneden 19
Dordrecht

VRAGEN? FANMAIL? OFFERTE OPVRAGEN?

lieke@formfest.nl

SOCIAL MEDIA