What we offer

Verhoog de herkenbaarheid en onderscheidt je van de concurrent.

grafisch ontwerper Dordrecht
We make digital

Wil je een nieuwe huisstijl?

Goede visual branding versterkt de positie van jouw bedrijf. Je verhoogt de herkenbaarheid en onderscheidt je van de concurrent.

Schakel je Formfest in voor de visuele uiting van je merkidentiteit, dan krijg je een huisstijl waar je trots op zult zijn. Én die jouw ideale klant aanspreekt.

Find out more

Zorg voor herkenbaarheid

Met de juiste merkstrategie maak je van jouw bedrijf een sterk merk. Deze strategie vormt de basis van de nieuwe huisstijl die ik voor je ontwerp en die ik doorvoer in een marketingpakket. Zo creëren we herkenbaarheid in je marketing- en communicatie-uitingen: van visitekaartjes tot social media.

Al deze uitingen dragen een boodschap uit. Een logo is daar een essentieel onderdeel van, maar er zijn nog veel meer huisstijlelementen. Denk aan de kleur(en) die je gebruikt, de fotografie en het lettertype. Ook dat zijn essentiële onderdelen.

Door slimme visual branding toe te passen, raak je de juiste snaar en maakt jouw merk impact op jouw klant.

huisstijl

Trots op je huisstijl

Met een goede merkstrategie staat je bedrijf sterk. De nieuwe visual branding die ik op basis van deze strategie ontwerp, voer ik door in een marketingpakket. Zo creëren we herkenbaarheid. Van visitekaartjes tot social media.

Website met impact

Jouw nieuwe website vertelt op een heldere manier wie je bent en wat je doet. Door mijn jarenlange ervaring als ontwerper en mijn uitgebreide kennis van online marketing maak ik een website die voor je wérkt.

Design dat smoelt & een website die leads genereert

Naast een opleiding als ontwerper is Lieke ook opgeleid als online marketeer. Dit maakt dat je branding en website er niet alleen gelikt uitziet, maar ook werkt als verkoopkanaal.

Doelgerichte en heldere aanpak

Formfest denkt met je mee en bekijkt hoe jouw doelen te realiseren zijn. Met behulp van een helder stappenplan weet je bovendien precies waar je aan toe bent.

Korte lijnen en persoonlijke aandacht

Door de korte lijnen is het persoonlijke contact direct en constructief. Je hebt één contactpersoon die het hele proces van a tot z begeleidt.

Dankzij deze update hoef je niets meer te missen van Formfest.

Je ontvangt maximaal 1 keer per maand nieuwtjes, tips en aanbiedingen.

Top
Lieke de Vink
Formfest
Branding en Webdesign
Design dat smoelt en een website die leads genereert.

BEZOEK ADDRES
Vissersdijk Beneden 19
Dordrecht

VRAGEN? FANMAIL? OFFERTE OPVRAGEN?

lieke@formfest.nl

SOCIAL MEDIA