Wil je een nieuwe website laten bouwen?

webdesign dordrecht
een website die voor je werkt

Converterende WordPress website

Ik help je van a tot z met het ontwikkelen van een professionele website, die wérkt. We beginnen met het bepalen van de doelen en de doelgroep van je site. Vervolgens zetten we de juiste structuur op, zodat de content duidelijk is.

maak impact

Waarom Formfest?

Bij het ontwerpen van een website kijk ik zowel naar de vorm als de functionaliteit. Door mijn jarenlange ervaring als grafisch ontwerper en mijn kennis van online marketing maak ik een aantrekkelijke website die voor je werkt.

Met een duidelijke planning en korte doorlooptijd zorg ik ervoor dat we samen kunnen gaan knallen en jouw bedrijf goed in beeld gaan brengen. We bepalen de juiste structuur voor je website, zodat hij overzichtelijk en helder is voor jouw klant.

Extra online mogelijkheden

Ik realiseer niet alleen een concrete WordPress-website voor je, maar lever ook toegevoegde waarde voor jouw website en bedrijf op lange termijn:

 • Online strategie. Op basis van je bedrijf en ambities stel ik een online doelstelling op, die ik uitwerk in jouw WordPress-website.
 • Door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) verbeter ik de online vindbaarheid van jouw WordPress-website.

Wat kost het?

Omdat al mijn projecten op maat zijn, kan ik na een persoonlijk gesprek een offerte maken. Een complete merkidentiteit begint bij € 2.350,- ex. btw. Het tarief van een nieuwe website is vanaf € 2.750,- ex. btw.

Lieke de Vink

Tevreden klanten van Formfest

Met liefde help ik mijn klanten op het gebied van visual branding en webdesign. Meer reviews kun je lezen bij succesverhalen.

blank

Lieke is een fijne sparringpartner

Behalve aanspreekpunt voor alles rondom branding, is zij een heel fijne sparringpartner. Onze vakgebieden overlappen gedeeltelijk en op het gebied van SEO of Google Analytics bijvoorbeeld, leer ik altijd van haar.
Ineke Pompen
Eigenaar Word of Media
blank

Ze heeft oog voor beeld, sfeer en vormgeving.

Lieke is zeer professioneel, snel en precies in haar werk. Ze neemt je volledig mee in het project, waardoor je een goed beeld krijgt van waar ze naartoe werkt.
Marit van den Berg
Eigenaar Marit Photography

Is dit belangrijk voor jou?

✔Je wilt zelf je website kunnen onderhouden.

✔ Je zoekt een website met duidelijke structuur.

✔ Jouw website moet responsive zijn en er goed uitzien op smartphones en tablets.

✔ Je wilt dat je bedrijf goed vindbaar is in zoekmachines.

✔ Persoonlijk contact en heldere communicatie tijdens het hele proces.

Websiteanalyse

Heb je al een website, maar werkt deze niet goed of ben je er niet tevreden (meer) over? En weet je niet waar je moet beginnen om dit op te lossen? Ik bekijk en evalueer jouw website zorgvuldig en geef je handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Met een websitescan krijg je een kritische blik van een ervaren webdesigner.

Bruikbare tips ontvangen over webdesign, online marketing en visual branding?

Je ontvangt maximaal 1 keer per maand nieuwtjes, tips en aanbiedingen.

  Top
  Lieke de Vink
  Formfest
  Branding en Webdesign
  Design dat smoelt en een website die leads genereert.

  BEZOEK ADDRES
  Vissersdijk Beneden 19
  Dordrecht

  VRAGEN? FANMAIL? OFFERTE OPVRAGEN?

  lieke@formfest.nl

  SOCIAL MEDIA